Winniekids a day at the office

workshop winniekids2

Zelfvertrouwen, Lef en Durf zijn belangrijk om te hebben en heel erg fijn als je dat als kind al hebt. Meestal ontwikkel je dat thuis bij je familie, zij die je de waardering liefde en warmte geven die je nodig hebt op school, tijdens sporten en het spelen met je vriendjes. Ik mag al jaren als LEF en DURF musical coach bij kinderen van 6-12 jaar op zoek gaan naar hun talent door met ze te zingen en dansen en ze tools mee te geven door zichzelf te presenteren.

Musical les geven is één van mijn krachten en mijn tweede passie naast casten en scouten van karakteristieke mensen voor de opdrachtgevers van www.winniecasting.nl .Gisteren mocht ik weer een les geven op school aan kinderen van 6-8 jaar die een kleine beperking hebben en ik kwam weer zo blij thuis. Het werd een totale chaos en ik liet het lekker gaan…..

Ik had 2 grote tassen verkleedkleren neer gelegd op de grond en ze mochten bij aanvang zich omkleden in het typetje waar ze die dag zin in hadden. Ze veranderde zich heel snel in een rapper, ridder, brandweer, politie man en tweeling ( 2 meisjes in de zelfde stippen jurk) en een aantal prinsessen en ze mochten zelf een optreden verzorgen voor elkaar. Er werd gedanst en gerapt, toneel gespeeld en om elkaar gelachen en geklapt.

Jezelf durven /mogen zijn en elkaar respecteren & van elkaar leren zijn zulke belangrijke tools om elke week weer mee te geven en daarom houd ik zo van mijn werk. Kinderen even in het licht zetten en ze allemaal het gevoel mee te geven dat ze speciaal zijn. Bij binnenkomst onthaal ik ze stuk voor stuk met een dikke glimlach en ik vertel ze dat ik heel blij ben dat ze er weer bij zijn en na afloop van mijn lessen krijgen ze altijd allemaal een hug en een compliment mee naar huis.

Wat heerlijk om zoveel liefde te geven en dan ontvang je ook automatisch!!!! Ik ga mijzelf snel klaar maken voor de volgende les op een vrij zwarte super leuke school in Amsterdam Oost waar ik 12 prachtige kinderen vandaag de Twips ga leren dansen en ze het liedje “Mag ik dan bij jou “te laten zingen…..love it

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *