“Winnie, wat ben je nou eigenlijk?”

Mensen vragen mij vaak: “ Winnie, wat ben jij nou eigenlijk?” Deze vraag snap ik goed,  immers zie je een heleboel dingen tegelijk voorbij komen op mijn website en social media. Heel veel  mensen hebben hooguit één beroep en één hobby en posten daar dan wat over op social media. Bij mij ligt het echter anders.

Je kan mij beter vragen:  “Winnie wie ben jij eigenlijk ? ” Ik kan dan helder antwoorden:  “Ik doe waar ik goed in ben en waar mijn kracht ligt”. Wie ik ben  ligt zo dicht bij wat ik ben. Ik zet mijn talenten daarom in waar mogelijk! Met mijn passie probeer ik geld te genereren om van te leven. De afgelopen 5 maanden heb ik bijvoorbeeld met heel veel plezier talentvolle super kids gezocht voor een bekend televisie programma welke hopelijk in najaar 2019 wordt uitgezonden. Ik heb heel Nederland afgestruind naar supertalenten en daar werd ik héél erg blij van (de opdrachtgever overigens ook!). Dát werk ligt echt dichtbij mij.

Mijn kracht ligt in het verbinden van mensen en kinderen met elkaar op gebied van casting, coaching en dating. Ik kom de hele dag mensen en kinderen tegen en ik zou ze graag een duwtje willen geven in een andere richting. Het voelt haast als mijn tweede natuur. Overal waar ik ben ontmoet ik mensen en vervolgens gaat er meteen een lichtje branden. Ik denk na over waar ik deze mensen mee kan helpen of met wie ik ze in contact kan brengen (uiteraard vraag ik eerst of ze hier voor open staan). Het in contact brengen van mensen doe ik voor tv programma’s en voor casting opdrachten, maar ik match ook graag op gebied van vriendschappen. Nóg liever probeer ik, mocht ik singles ontmoeten, hen voorzichtig te koppelen.

Ik ben ervaringsdeskundig op alle gebieden, omdat ik een coaching opleiding heb gedaan. Door deze opleiding heb ik nog meer tools weten te vergaren die mij kunnen helpen bij het coachen. Bovendien ben ik hooggevoelig en weet ik handvatten te bieden om hiermee om te gaan. Overigens kenmerkt mijn hooggevoeligheid mij ook als persoon. www.winniekids.nl is ontstaan om men (kinderen & ouders) te coachen/in hun kracht te zetten.

Ik heb, voordat ik mijn huidige vriend op Tinder heb ontmoet, erg veel gedate en research gedaan naar patronen bij mannen en vrouwen. Ik heb vooral mijn eigen patronen en date gedrag onder een vergrootglas gelegd. Met deze wijsheid en kennis ben ik de datingdirector begonnen (www.datingdirector.nl) Ik kan men helpen bij het zoeken van een juiste partner.

Last but not Least ben ik al 25 jaar bezig de leukste koppies te zoeken voor tv programma’s en commerciële opdrachten. Zelfs toen er nog geen internet was zocht ik op straat naar talent. Dit doe ik overigens nog steeds! www.winniecasting.nl is er voor alle talentvolle mensen/modellen/acteurs.

Hopelijk is het nu een stukje duidelijker !

coaching op zelfvertrouwen

Spiegel Coaching en werken aan LEF zelfvertrouwen en eigenwaarde 😉

Er komt een prachtig meisje binnen, ik voel de onzekerheid en zenuwachtig dat ze is….ik geef haar en haar moeder en zusje wat te drinken. Wat gaan we doen ? is meestal mijn eerste vraag nadat we hebben voorgesteld. Het antwoord is duidelijk “Een fotoshoot  want ik wil misschien wel model worden” Moeder knikt want wij hebben al zitten mailen over een onzeker hooggevoelig meisje die even een boost nodig heeft en het vertrouwen mag krijgen dat ze prachtig is van binnen en ook juist van buiten. Ze is super slim heb ik al gevoeld en zodra moeder & zusje de deur uit zijn hebben we een klik. We duiken de kleding kamer in en nemen heel veel jurken, hakken, jasjes door en maken een keus waar we mee beginnen. We kletsen veel over vriendinnen en school, pesten en familie. 1.5 uur zijn we bezig met jurk aan jurk uit, haar vast en weer los, in een knot met bloem, zonder bloem en ik blijf foto’s maken want ze krijgt de smaak te pakken en ik kan niet meer stoppen. Ze is geweldig !!!!!!

Als na 1.5 uur mama weer terug komt mag zusje ook even in een jurk met hakken en ook mama gaat op de foto. 3 blije mensen gaan weg en de vierde blije en enthousiaste blijft achter met energie en een heerlijk gevoel. Ik word hier zo gelukkig van en wil dit de komende jaren vaker doen. Welk meisje of jongetje is de volgende die ik blij met zichzelf mag maken. Talent zit in jezelf en ook schoonheid is aanwezig alleen je moet het even aanraken…Dilana 16-8-2017 (63)Dilana 16-8-2017 (87)Dilana 16-8-2017 (59)Dilana 16-8-2017 (163)

mooie reactie van een moeder

Lieve Winnie,

Woensdag om half elf stonden we bij jouw voor de deur. Toch wel iets gespannen want we hadden geen idee wie we voor ons hadden en hoe je zou zijn. Misschien was je wel een verschrikkelijke haai baai. Gelukkig was dat niet het geval want toen we boven kwamen stond daar een warme open vrouw die ons in haar huis uitnodigde. Ivy was best verlegen en gespannen maar die stelde je snel gerust en ons stiekem ook wel. Na een kort gesprek met ons werd ons vriendelijk verzocht om een bakkie thee of koffie te gaan drinken in het café om de hoek zodat jullie aan de slag konden gaan. Daar gingen we mijn man en ik iets gespannen want ja we lieten ivy wel bij iemand achter die we niet konden. Maar ivy zwaaide ons vrolijk uit met dag mam dag pap tot straks.

Na een uurtje werden we gebeld  met de mededeling we zijn al klaar hoor mam dus jullie mogen komen hoor.  Gauw de laatste slok koffie en thee naar binnen gewerkt en terug naar jullie. Daar werden we opgewacht door jullie en wat glom ivy van trots en straalde van zelfvertrouwen iets wat wij alleen zagen bij dansen of thuis waar ze zich veilig voelt. En nu deed ze dit bij een vreemde wauw wat goed.

Nadat jullie in het kort verteld hadden wat jullie hadden gedaan en na een paar foto’s te hebben gezien gingen we weer op weg naar huis. De hele weg naar huis raakte ze niet uitgesproken en de hele dag straalde ze en vertelde tegen iedereen wat ze hadden gedaan  en waarom. Thuis gauw de foto’s bekeken wat zijn ze mooi geworden zeg. Gauw wat gegeten en toen weer in de auto  naar opa en oma. Natuurlijk met  de foto’s. Ja opa en oma moesten er ook aan geloven en kregen het verhaal te horen en de foto’s te zien. Dit alles zonder aansporing van ons iets wat hier voor wel nodig was.

Het lijkt of ze nu echt ziet dat ze er mag zijn en dat ze dingen voor zichzelf moet doen en niet voor om een ander blij te maken,want dat was iets wat ze deed zichzelf weg cijferen om andere blij te maken. Hier voor wil ik je bedanken ze durft nu zichzelf te zijn iets wat ze eigenlijk nooit echt was maar nu wel. Ook heb je haar uitgelegd waarom zij soms zo boos en verdriet kan zijn iets wat mijzelf niet lukte omdat ik hetzelfde niet kon uitleggen. Nu zegt ze mama mijn hoofd is stiller nu ik het snap. Ik voel mij lichter nu mama of er een steen weg is gehaald. En dat ze toch echt niet gek is maar gewoon een extra voelspriet heeft waardoor ze extra dingen aanvoelt en soms ziet. Ze heeft het geaccepteerd dat het bij haar hoort en blijft.

Dank je wel bij mij valt er ook een steen van mij schouders af. Ik was al trots op haar maar nu nog meer. Dank je wel.

O, ja ik moest van Ivy vragen of ze bij jou mocht worden ingeschreven en of ze nog een keertje  langs mocht komen. Want je voelt en straalde vertrouwen uit.

Met vriendelijke groet, E

 

 

Optreden voor Koningin Maxima op Nationale Vrouwendag

Soms is het leven een feestje en mag je mooie dingen doen die je rijk maken…..Ik kreeg in januari een aanvraag van vriendin Eva de oprichtster van Single Super Mom of ik een kinderkoor wilde formeren met kids van Single Super Moms en op te treden op de Nationale Vrouwendag op 8 maart 2017. Wat een gaaf project en natuurlijk wilde ik dat en ik ging meteen aan de slag. Het moest een koor worden met lekkere spontane kids die lekker kunnen zingen en niet bang zijn om zich bloot te geven. Al snel had ik mijn koortje compleet en zelfs een jonge pianiste die het liedje “mag ik dan bij jou “ van Claudia de Breij  vlekkeloos en zonder bladmuziek kon spelen. We hebben een aantal avonden geoefend in het Single Super Mom hoofdkantoor aan de Rijnstraat in Amsterdam en het werd echt steeds beter. De kids werden echte vrienden en de moeders werden hechter door mooie verhalen te delen tijdens de koffie avonden en dan voel je je rijk om mens en kind met elkaar te verbinden. Ook het optreden voor 200 vrouwen en Maxima en Wendy van Dijk was zo te gek en de kids stonden te stralen. Na afloop een hand van en een praatje met koningin Maxima was de kroon op ons werk. Een prachtige ervaring met dank aan Eva www.singlesupermom.nl  van  die mij het vertrouwen gaf om dit project te leiden en natuurlijk alle kids die top hebben gezongen.

17155730_10210805443365141_4749591151816513706_n

Mooi compliment

Hoi Winnie,

Sorry, dat ik gister zomaar opeens weg was, maar ik had een andere afspraak en ik wilde je niet storen bij de les.
Ik wil je nog wel laten weten dat ik enorm genoten heb bij je les.
Hoe jij de kinderen meeneemt en de 2 broertjes erbij haalt is zooo mooi!
Deze kwetsbare kinderen die zich afzetten tegen iets wat ze eng vinden maar dan toch de stap nemen om dit te gaan doen.
Al die onzekerheid druipt er van alle kanten af en jij geeft ze een warm bad!
Ik had tranen in mijn ogen van ontroering!!
Echt petje af, respect en grote pluimen.

Veel plezier bij de lessen. Ik zal er verder niet meer bij zijn denk ik, maar probeer zeker de laatste les te komen kijken.
Mocht er verder iets zijn, vragen of wat dan ook…. je weet me te vinden.

Groetjes Carla

16142963_10154826533073828_3034553339401851286_n

Op zoek naar je talent workshop

 

De afgelopen week 2 workshops gegeven aan kinderen om ze wat meer lef en durf mee te geven en ze te leren van zich zelf te houden.

Heerlijk om met kinderen te werken die echt iets willen opsteken en willen leren. Best kwetsbaar om voor een vreemde groep jezelf te presenteren
en te dansen , acteren en zingen. Ik kreeg zulke lieve mails terug van ouders en kinderen.

Nina staat al bij je ingeschreven als model. Haar reactie: ‘Ik vond het heeeeeeel leuk en ook leerzaam, “ik durf meer!”

Bodean heeft genoten! Dit vind ze fantastisch!

Luna heeft een geweldige middag gehad en kwam vol zelf vertrouwen en positief gevoel richting huis. 3 uur leken wel minuten want ze had zo erg genoten van alle zang dans en acteer momenten. Luna kan best wel zelfverzekerd overkomen vooral op toneel, maar is van binnen heel onzeker over haar zelf. dank!

Gisteren na afloop heb ik aan Laura gevraagd wat ze vond van de ochtend/middag en omdat ze ook van jou had vernomen altijd eerlijk te zijn gaf ze deze ochtend een 8,5, een heel mooi cijfer! Dank je wel voor de leuke ervaring

Winnie nogmaals bedankt voor de leuke dag van Rowan! Hij heeft een hele leuke dag gehad… En dan dat super mooie lied! Geweldig!

Anne Claire heeft samen met haar vriendinnetje genoten!Mooi lied hadden jullie uitgekozen!Dankjewel!!!!!!

mei (12)

Winniekids a day at the office

workshop winniekids2

Zelfvertrouwen, Lef en Durf zijn belangrijk om te hebben en heel erg fijn als je dat als kind al hebt. Meestal ontwikkel je dat thuis bij je familie, zij die je de waardering liefde en warmte geven die je nodig hebt op school, tijdens sporten en het spelen met je vriendjes. Ik mag al jaren als LEF en DURF musical coach bij kinderen van 6-12 jaar op zoek gaan naar hun talent door met ze te zingen en dansen en ze tools mee te geven door zichzelf te presenteren.

Musical les geven is één van mijn krachten en mijn tweede passie naast casten en scouten van karakteristieke mensen voor de opdrachtgevers van www.winniecasting.nl .Gisteren mocht ik weer een les geven op school aan kinderen van 6-8 jaar die een kleine beperking hebben en ik kwam weer zo blij thuis. Het werd een totale chaos en ik liet het lekker gaan…..

Ik had 2 grote tassen verkleedkleren neer gelegd op de grond en ze mochten bij aanvang zich omkleden in het typetje waar ze die dag zin in hadden. Ze veranderde zich heel snel in een rapper, ridder, brandweer, politie man en tweeling ( 2 meisjes in de zelfde stippen jurk) en een aantal prinsessen en ze mochten zelf een optreden verzorgen voor elkaar. Er werd gedanst en gerapt, toneel gespeeld en om elkaar gelachen en geklapt.

Jezelf durven /mogen zijn en elkaar respecteren & van elkaar leren zijn zulke belangrijke tools om elke week weer mee te geven en daarom houd ik zo van mijn werk. Kinderen even in het licht zetten en ze allemaal het gevoel mee te geven dat ze speciaal zijn. Bij binnenkomst onthaal ik ze stuk voor stuk met een dikke glimlach en ik vertel ze dat ik heel blij ben dat ze er weer bij zijn en na afloop van mijn lessen krijgen ze altijd allemaal een hug en een compliment mee naar huis.

Wat heerlijk om zoveel liefde te geven en dan ontvang je ook automatisch!!!! Ik ga mijzelf snel klaar maken voor de volgende les op een vrij zwarte super leuke school in Amsterdam Oost waar ik 12 prachtige kinderen vandaag de Twips ga leren dansen en ze het liedje “Mag ik dan bij jou “te laten zingen…..love it