Wie is Winnie

IMG_6013Hartelijk welkom op mijn website

Laat ik mij even persoonlijk aan je voorstellen… mijn naam is Winnie Bosch, ik ben een HSP’ r (een hooggevoelig persoon) dat betekent dat je meer voelt, meer ruikt & proeft en alles zeer intens beleeft.

Hoogsensitiviteit is een complex geheel van gevoelens, gedachten, sensaties, ervaringen, waarnemingen, diepgeworteld bewustzijn en nog veel meer! Het is vooral veel meer van alles…….

Ik ben een geluks juf en heb heel veel affiniteit met kinderen, voel direct waar hun behoeftes liggen. Naast mijn werk als talentscout voor o.a Talpa en winniecasting model /acteur boeker ben ik werkzaam op basis scholen als LEF & DURF musical coach en zet mijn eigen instrumenten in om talent uit ieder kind te halen. Dit kan zijn tijdens groepslessen maar ook privé sessies die ik thuis of in een mooie ruimte geef. Mijn energie ( happy energie) zorgt ervoor dat kids in hun kracht komen en zich gezien voelen.

Ik ben jarenlang werkzaam geweest achter de schermen bij kindertelevisie en kindertheaterproducties. Daarnaast begeleid ik kinderen (acteurs) tijdens de opnames van series en films. Ook geef ik tegenspel bij castings voor commercials en films. Nog steeds scout ik op straat voor mijn castingbureau www.winniecasting.nl en ben ik altijd op zoek naar echte talenten voor in een commercial en in televisieshows.

Waarom? Ieder kind te laten stralen en het gevoel te geven ” ik word gezien en gehoord”
Hoe? Door op een positieve manier het kind zijn eigen talent te laten ontdekken.
Met wat? Door bijvoorbeeld met ze te praten tijdens zingen, dansen en te acteren en door foto’s van het kind te maken.

mail naar winnie@winniecasting.nl