Beoordelingen

Model voor 1 dag

– Wat een fantastische foto’s en een mooie gezellige dag !!!
– Alle moeders zijn apetrots op die meiden, Ik moest soms even 2x kijken of dat mijn kleine meisje is. En wat hebben ze veel plezier gehad.
– Dankjewel voor je mooie fotoos en de aandacht die je voor ons meisje had. Echt heel bijzonder vind ik dat.
– Ik zie inderdaad meer zelfvertrouwen bij mijn dochter. Superbedankt Winnie.
– Winnie, van alle vriendinnen en ouders heel leuke reacties gehad op de foto’s en het feestje! Geen tips, was gewoon heel leuk. En goede complimenten, je ‘zag’ echt elk kind.
– Ik vond het erg leuk vanmorgen. Ik heb veel dingen geleerd. In het begin was ik wel een beetje zenuwachtig, maar later niet meer omdat jij me op me gemak stelde.
– Ik heb geleerd dat sommige poses niet gek zijn en nu durf ik ze wel. Ook bij een opdracht en een echte fotograaf.
– Ik hoop zoooooooooooooo dat ik een keer een echte opdracht mag doen! Dank je wel. Ik vind de foto’s echt heel mooi.
– Al twee jaar we willen dat Keo zijn haar een beetje laat knippen, maar hij wilde dat niet .
– Hij luisterde niet naar ons of groot ouders  of meesters en juffen maar hij luisterde wel naar jou .Hij heeft zijn haar gisteren geknipt.
– Hooi winnie ik vont het heel leuk want de foto ’s waren heel mooi erg heel mooi hoor ik vint je ook een goeden fotograaf en lief  want je hat goeden tips en dat grappige  rode vesje was ook leuk. en buiten vond ik het aler leukste foto.
– Prachtige fotos van onze Emma. Voor en na wat een andere krachtige uitstraling opeens. Ik vond het een mooie ontmoeting van een vrouw die veel feeling heeft met kids mooi om te zien.  Ik hoop voor Emma dat ze na een aantal moeilijke jaren in haar kracht komt te staan en haar doel kan en mag nastreven.
– Noa heeft gisteren echt genoten. Ik denk dat ze zich ook zekerder over zichzelf voelt.