Castingworkshop ” Op zoek naar jouw talent “

Houd je ook van zingen, dansen en acteren? Dan is deze workshop iets voor jou. Onder leiding van een musical docent Winnie Bosch halen we jouw talent naar boven en mag je zingen in het koor en kijken we of je misschien een gouden stemmetje hebt om een commercial in te spreken of misschien wel een groot acteer talent bent. Wij gaan samen op zoek naar jouw unieke gave en leggen de drempel niet al te hoog om zo heel goed in te schatten waar jij goed in bent.

Door samen te werken en van elkaar te leren vergroot je lef en durf en groeit je zelfvertrouwen.

De workshop:

Een ochtend of middagje samen met andere kinderen van jouw leeftijd een lied, dans en sketch uit een musical neerzetten en meteen castingfoto’s maken en ingeschreven worden bij winniecasting.

– We doen wat acteer oefeningen en werken aan presentatie
– We leggen uit hoe je het beste je stem kunt gebruiken en te zingen vanuit je buik
– We doen iets met inleving en hoe kan je het beste in een rol kruipen.
– We geven tips hoe te gedragen op een shoot en of casting en wat je allemaal wel en niet moet doen tijdens een auditie.

Winniecasting mail winnie@winniecasting.nl
Winniecasting verzorgt voor diverse opdrachtgevers kids en hun familie die net ietsje meer kunnen en kinderen die het leuk vinden om te figureren of op de foto te gaan.

Ik werk samen met andere castingbureaus en een stemmenbureau die kinderstemmen  levert voor het inspreken voor commercials en internet filmpjes. Het leuke is dat ik zelf met alle kinderen aan de slag ga en dus meteen weet wat ze in huis hebben.
Ik ben vaak ook aanwezig bij een shoot in de studio of op een set om kinderen in hun kracht te zetten.

Ik speelde zelf in musicals als ”De Dalmatiers” en ”Annie”. Ook heb ik gewerkt voor verschillende tv programma’s en theater producties en heb al veel kinderen aan een rol als model of acteur in een commercial of tv programma geholpen.

castingworkshop winniekids2
castingworkshop winniekids3