Een model voor 1 dag

Model voor één dag workshop met je vrienden en vriendinnen  

Gezellig voor kinderen/tieners die tijdens hun verjaardagsfeestje een model voor 1 dag willen zijn. Dit kan in een fotostudio of bij jouw thuis.
Wil jij ook een dag topmodel zijn op je eigen foto shoot feestje? Wil jij ook graag mooie foto’s die je op je Facebook / Instagram pagina kan plaatsen? Of meer zelfvertrouwen en LEF krijgen en met een trots gevoel naar jezelf kijken……….

Dan is dit een workshop/ feestje voor jou!
Bij binnenkomst starten we met wat drinken & iets lekkers, en kletsen we even en bespreken we wat jullie allemaal willen en wie jullie zijn.

Tijdens de shoot geef ik jullie energie &  adviezen en gaan we aan de slag met beetje make-up en hippe kleding.  Tijdens deze fotoshoot krijgen jullie tips en uitleg over hoe je het beste kan poseren. Ook werken we aan je zelfvertrouwen, lef en durf zodat je steeds beter op de foto staat en je beter in je vel zult voelen na afloop. Er worden foto’s gemaakt van jullie individueel maar ook vriendinnenfoto’s en groepsfoto’s.  Kortom een gezellige middag met jouw vriendinnen met topfoto’s

Gemiddeld worden er 200 foto’s gemaakt, alle foto’s worden bewerkt en een aantal dagen na het feest naar jullie toegestuurd!

Mocht je ambities hebben om echt fotomodel te worden mag je je gratis inschrijven bij winniecasting.nl.

Reacties van ouders en kids

– Wat een fantastische foto’s!!!
– Alle moeders zijn apetrots op die meiden, Ik moest soms even 2x kijken of dat mijn kleine meisje is. En wat hebben ze veel plezier gehad.
– Zondag was er al veel over nagesproken en vanavond weer. Ontzettend veel dank nogmaals,

 

winniekids verjaardagspartijtjewinniekids verjaardagspartijtje 2Schermopname (66)