Prive 1 op 1 coaching

Winnie:
Vroeger was ik zelf erg onzeker, wilde graag acteren, zingen en dansen. Maar had daar gewoon niet het zelfvertrouwen voor. Wat had ik graag gewild dat iemand mij hiermee kon helpen. Nu vele jaren later heb ik mij ontwikkeld tot een Lef & Durf coach en kan ik kinderen en pubers hier goed bij helpen!

Uw kind…
Zit jouw kind zelf ook niet zo lekker in zijn/haar vel? Heeft je kind last van stress, faalangst en vindt het moeilijk een spreekbeurt te houden voor de klas?
Of zijn ze bezig met de eindmusical op school en heeft zij/hij stress bij het acteren en zingen? Kortom, geen vertrouwen in zichzelf? Maak dan een afspraak en gaan we hier samen met je zoon/dochter mee aan de slag!

Waar loop je tegen aan?
Je kind kan zijn/haar draai niet vinden, je hebt van alles gedaan om te helpen en je loopt klem.

Als kindercoach sta ik naast kind en ouder, ondersteun en begeleid ik, werk ik oplossingsgericht, praktisch en zo goed mogelijk aan de hulpvraag.
Ieder kind heeft kwaliteiten en mogelijkheden, die soms (her)ondekt en ingezt kunnen worden om aan het probleem te werken.

Het zelf ontdekken waar je goed in bent, werkt stimulerend en geeft zelfvertrouwen.

Wanneer?
-Pesten of gepest worden
-Laag zelfbeeld
-Faalangst
-Weinig zelfvertrouwen
-Nog meer

Hoe ziet zo’n sessie er uit?

werken aan lef, zelfvertrouwen & durf en werken aan je talent.
Ik ga met een kleine aanpassing qua haar & 3 setjes kleding proberen te leren hoe om te gaan als model op een foto shoot, hoe kijk en beweeg je je.

Voor kids die graag model willen worden en niet zo veel ervaring hebben of kids die onzeker zijn en een boost nodig hebben.

Ze krijgen hierdoor meer lef en durf en lopen de deur uit met meer zelfvertrouwen.

Van te voren maak je afspraak met mij, dan geef je aan wat je moeilijk en lastig vindt en waar je graag aan zou willen werken. er wordt speciaal voor jou een sessie op maat gemaakt. Instrumenten die ingezet kunnen worden:

– Acteren
– Rollenspel
– Zangoefeningen
– Beweging o.a. dansen
– Fotoshoot, metamorfose
– Kleding adviezen
– Wandelen in de natuur
– Gewoon even lekker kletsen op een voor jou prettige plaats.
– En natuurlijk nog veel meer

Doormiddel van een leuke middag met coaching op maat, geven we het zelfvertrouwen een flinke boost! kosten 45 euro per uur / voor minima overlegbaar

In principe werk ik kortdurend met een kind, als er behoefte is aan langdurige persoonlijke begeleiding is dat bespreekbaar.

Ervaringen van moeders en kinderen:

Het is echt bijzonder hoe Winnie het meest verlegen meisje laat stralen en de meest mooie foto’s maakt. iedereen voelt zich gelijk op zijn/haar gemak, niet heel erg onbelangrijk 😉 Superleuk voor als je wat zelfvertrouwen wil hebben. Zonder langs allemaal psychologen te moeten. Jammer dat ik hier nu te oud voor ben, maar wat had ik dit graag gedaan!

Lieze: Sinds ik bij jou les heb, durf ik in de klas een spreekbeurt te doen.
Maxine: Winnie wat was ik verlegen en dat is nu helemaal weg dankjewel
Familie Maaskamp: Bedankt voor al het mooie wat je voor onze dochter hebt betekend.
Aishani: Winnie, jij hebt mij tijdens de lessen echt zelfvertrouwen gegeven en nu durf ik zelfs veel meer in de klas.

Heel erg bedankt! vooral ook de fijne manier waarop je met de kinderen omgaat. Het zelfvertrouwen groeit hierdoor.

mail winnie@winniecasting.nl

emmy coaching 1 op 1 winniekids