Optreden voor Koningin Maxima op Nationale Vrouwendag

Soms is het leven een feestje en mag je mooie dingen doen die je rijk maken…..Ik kreeg in januari een aanvraag van vriendin Eva de oprichtster van Single Super Mom of ik een kinderkoor wilde formeren met kids van Single Super Moms en op te treden op de Nationale Vrouwendag op 8 maart 2017. Wat een gaaf project en natuurlijk wilde ik dat en ik ging meteen aan de slag. Het moest een koor worden met lekkere spontane kids die lekker kunnen zingen en niet bang zijn om zich bloot te geven. Al snel had ik mijn koortje compleet en zelfs een jonge pianiste die het liedje “mag ik dan bij jou “ van Claudia de Breij  vlekkeloos en zonder bladmuziek kon spelen. We hebben een aantal avonden geoefend in het Single Super Mom hoofdkantoor aan de Rijnstraat in Amsterdam en het werd echt steeds beter. De kids werden echte vrienden en de moeders werden hechter door mooie verhalen te delen tijdens de koffie avonden en dan voel je je rijk om mens en kind met elkaar te verbinden. Ook het optreden voor 200 vrouwen en Maxima en Wendy van Dijk was zo te gek en de kids stonden te stralen. Na afloop een hand van en een praatje met koningin Maxima was de kroon op ons werk. Een prachtige ervaring met dank aan Eva www.singlesupermom.nl  van  die mij het vertrouwen gaf om dit project te leiden en natuurlijk alle kids die top hebben gezongen.

17155730_10210805443365141_4749591151816513706_n

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *