Musical Beker gewonnen!

Ik word dit jaar 52 en ben nu op een punt beland dat ik de komende 25 jaar alleen nog maar opdrachten wil doen waar ik mijn talent creativiteit en passie in kwijt kan en dat op mijn geheel eigen ( wijze) manier want eigenwijs ben ik inderdaad.

Op geheel eigen wijze werk ik al jaren met dubbel veel plezier aan tv en castingopdrachten, musical coaching en mensen aan elkaar verbinden en als ik gezond en helder blijf mag ik nog zeker 25 jaar mijn passie blijven volgen en een heleboel mensen en kinderen happy energie geven.

In januari 2018 ben ik een musical gaan schrijven op aanvraag van project Musical Battle Amsterdam en na dat ik een school toegewezen kreeg heb ik ook 15 kinderen geregisseerd. Al weer een jaar geleden maar toch zit deze opdracht nog steeds in mijn hart.

Er deden nog veel meer scholen mee en de andere docenten waren niet de minste, zij staan zelf in musical producties en bloed fanatiek dus dat ik ( wij) zou winnen was niet eens bij mij opgekomen. Ik heb samen met De Wielewaalschool in Zuid de prijs voor de leukste musical gewonnen.

Daarom stond ik daar totaal verbaast op 30 juni 2018 met een beker voor de Kleine Komedie en was APETROTS.

Mijn kracht zit nogmaals in kinderen/mensen in hun kracht zetten en laten stralen zoals ze zelf niet eens weten dat ze dat in zich hebben en ik had met de Wielewaal kinderen mazzel, er zaten veel mooie muzikale talenten bij in Amsterdam Zuid.

De musical was gebaseerd op het  televisie format “All you need is love” en er zat veel liefde muziek en dans in en uiteraard ging het over verbinding tussen hele verschillende mensen in deze televisie showmusical.

Niet zo gek want die 3 zaken zijn in mijn eigenwijze leven ook het belangrijkste en is/was deze musical dus een afspiegeling van mijzelf.

Wat is ouder worden mooi en wat heb ik veel geleerd de afgelopen jaren. Ik werk en leef vanuit mijn intuïtie en heb alle vertrouwen dat er nog heel veel mooie opdrachten op mijn pad komen met kinderen maar zeker ook met senioren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *