Model voor 1 dag

Aanvragen op gebied van coaching is altijd weer fijn en als de modellen dan bij mij thuis komen en ik mag ze in hun kracht zetten is mijn missie geslaagd. Dit keer weer een keer een aanvraag op een andere locatie dan bij mij maar op een nu nog lege woonboot met de vraag of ik doormiddel van fotografie en mijn enthousiasme 12 meisjes wilde fotograferen en ze met elkaar wil verbinden. Het verhuizende meisje wil met al haar vriendinnen een feestje en hebben mij ingehuurd om de vertaalslag te maken van oude naar en met nieuwe vriendinnen.

En dus kwam ik aan op vrijdagmiddag laat op een toplocatie in Amsterdam en echt alles zat mee. Het weer was echt fantastisch en ik kwam met een hele grote kist met kleding , hoedjes en natuurlijk mijn fototoestel aan bij 12 superleuke mooie hele blije meisjes die heel veel zijn hadden in een modellen shoot. Naar mate ik ze ging fotograferen binnen, buiten en elke keer met nieuwe setjes aan werden ze nog enthousiaster en de kids kwamen meer en meer in hun kracht te staan. Het werd één groot feest.

Na circa 3 uur en 400 foto’s later waren ze nog aan het roepen “ Winnie kijk hier foto”  Winnie kom snel we hebben een hele goeie pose en een mooie achtergrond etc etc. Op dat moment kan ik alleen maar weer genieten en blij en voldaan mijn spullen inpakken en naar huis.

Als je dan een week later een recensie in je mailbox krijgt  krijgt zoals deze dan weet je zeker dat je werk doet wat bij je past :

Winnie, het was een gelukzalige avond, en er gebeurde precies wat ik hoopte: de vriendinnen van Eva die van alle kanten komen door onze verhuizing werden verbonden door hun gezamenlijke plezier in de modellen shoot en vonden elkaar. De reacties van de meisjes en hun ouders zijn hartverwarmend, iedereen is onder de indruk van de ‘stralende’ foto’s van hun dochters. Eva wil er een paar uitvergroot in haar nieuwe kamer ophangen. Al haar vriendinnen bij elkaar op één foto is zo fijn voor haar nu ze voor de vierde keer op een nieuwe school gaat beginnen, dat vindt ze heel spannend.

Heel veel dank voor je positieve en warme bijdrage aan Eva’s feestje, waar we vaak met een blij gevoel aan zullen terugdenken!

They Happy, Me Happy 😉 Who’s Next?

Comments

  1. Jacqueline says

    Beste Winnie, Wat een bijzondere middag heb je Louise bezorgd. Prachtige foto’s waar ze heel trots op is. We zien de echte Louise op de foto’s, en vooral ook hoe zij zichzelf graag ziet. Een ware belevenis. Ik vind de combinatie coachen en fotografie heel mooi. Het is Louises droom om model te zijn, en zo voelde zij zich zeker vanmiddag. We zijn erg trots op haar en hoop dat zij bij zichzelf haar ware talent kan ontdekken. Ze voelde zich vanmiddag helemaal “meisje” en op en top “vrouwelijk.” Louise vond de 90ties shoot / kleding het allerleukste en mooiste terwijl ze aanvankelijk de bloemen niet zo zag zitten. We zullen zeker nog van elkaar horen. Warme groet Jacqueline en Louise.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *