coaching op zelfvertrouwen

Spiegel Coaching en werken aan LEF zelfvertrouwen en eigenwaarde 😉

Er komt een prachtig meisje binnen, ik voel de onzekerheid en zenuwachtig dat ze is….ik geef haar en haar moeder en zusje wat te drinken. Wat gaan we doen ? is meestal mijn eerste vraag nadat we hebben voorgesteld. Het antwoord is duidelijk “Een fotoshoot  want ik wil misschien wel model worden” Moeder knikt want wij hebben al zitten mailen over een onzeker hooggevoelig meisje die even een boost nodig heeft en het vertrouwen mag krijgen dat ze prachtig is van binnen en ook juist van buiten. Ze is super slim heb ik al gevoeld en zodra moeder & zusje de deur uit zijn hebben we een klik. We duiken de kleding kamer in en nemen heel veel jurken, hakken, jasjes door en maken een keus waar we mee beginnen. We kletsen veel over vriendinnen en school, pesten en familie. 1.5 uur zijn we bezig met jurk aan jurk uit, haar vast en weer los, in een knot met bloem, zonder bloem en ik blijf foto’s maken want ze krijgt de smaak te pakken en ik kan niet meer stoppen. Ze is geweldig !!!!!!

Als na 1.5 uur mama weer terug komt mag zusje ook even in een jurk met hakken en ook mama gaat op de foto. 3 blije mensen gaan weg en de vierde blije en enthousiaste blijft achter met energie en een heerlijk gevoel. Ik word hier zo gelukkig van en wil dit de komende jaren vaker doen. Welk meisje of jongetje is de volgende die ik blij met zichzelf mag maken. Talent zit in jezelf en ook schoonheid is aanwezig alleen je moet het even aanraken…Dilana 16-8-2017 (63)Dilana 16-8-2017 (87)Dilana 16-8-2017 (59)Dilana 16-8-2017 (163)

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *